July 08, 2011

Let me sleep

R 681, Romania 2011.

8 comments:

Ana said...

Ehh... binisor. Mi-ar fi placut un cadru mai larg, sa nu vedem doar un poponet in partea dreapta. Clasa I, personal, nu?

Cornel said...

Multumesc pentru comentariu Ana. Cadrul nu l-am vrut mai larg tocmai pentru a decupa picioarele de la cineva si partea de sus de la altcineva. Mai ales ca daca faceam o miscare riscam sa trezesc pasagera din fata mea si pierdeam cadrul :) Clasa a-II-a Rapid.

Ana said...

Ups. N-am nimerit. Dar seamana cu clasa I, personal din ala spre Brasov. Stim ca nu vroiai sa te pui rau cu pasagera din dreapta, dar era de preferat sa ii vedem doar picioarele, atunci. Parerea mea. :-)

Andrei said...

Intr-adevar, e un cadru mai inedit, cel putin cu ce-i in partea dreapta :-) Privirea imi basculeaza intre poponet si somnorosul din stanga. Poate ca mergea mai larg, insa a iesit bine si asa, e neobisnuit. Conversia a/n e cam ciudatica insa, poate mai mergea sa incerci si alte combinatii ...

Cornel said...

Va multumesc pentru comentarii. Ok, poate ca nu e cel mai bun cadru, dar mie mi s-a parut ca e bun de postat tocmai prin faptul ca iese din tipare.

christakis said...

Good stuff here. Very well framed and executed. Will done.

ileana said...

imi place mult! pare trenul somnului :)

Cornel said...

:) Multumesc Ileana.